Haber

Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın Bodrum’u ziyaret etti

Cumhur İttifakı’nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Bodrum ilçesini ziyaret etti.

İlçeye yaptığı ziyaretler kapsamında ilk olarak Konacık İlçesi Atatürk Bulvarı’nda esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Ayaydın, talepleri dinleyerek seçimlere destek talebinde bulundu.

Ayaydın ve beraberindekiler daha sonra Bitez pazarını ve köydeki iş yerini ziyaret etti. Çarşıdaki engelli tatlıcısından arkadaşlarına şeker ikram eden Aydın Ayaydın’a, aralarında AK Parti Bodrum Belediye Başkanı adayı Mehmet Tosun ve AK Parti İlçe Başkanı Hacı Dalda’nın da bulunduğu çok sayıda partili eşlik etti.

Bitez köyünde sokakta yürüyen Ayaydın ve beraberindekilere bazı vatandaşlar Bodrum mandalina ve lokma ikram etti.

Aydın Ayaydın ve beraberindekiler daha sonra Bitez İlçesi’ndeki bir esnaf lokantasında akşam yemeği yedi.

Ayaydın, konuşmasında, 33 gün boyunca bölgede dolaştığını ve bugün Bodrum Belediye Başkanı adayı Mehmet Tosun ile birlikte esnafı ziyaret ettiğini söyledi.

Ayaydın, olağanüstü bir ilgi gördüklerini belirterek, “Bodrumlular hizmet olmadığı için çok sıkıntılı. Bizden hizmet bekliyorlar. Bunu çok net söylüyorlar, Bodrum’da ya da hizmet alamadık” dedi. 15 yıldır Muğla, tek umudumuz sensin, bir an önce gel, hepimiz oyumuz sana.” “Yıllardır bu bölgeye gelmeyen hizmeti lütfen getirin diyorlar. Suyumuzu getirin, yollarımızı yapın, altyapımızı yapın, trafik sorunumuzu çözün diyorlar. Ben de buna hazırlıklı geldim. Projelerim hazır.” dedi.

Ayaydın, seçildiği takdirde projelerini hemen hayata geçireceğini belirterek, Bodrum halkının şu anda kendilerinden beklediği tüm sorunları çözmeye hazır olduklarını belirtti. Ayaydın sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eskiden hiçbir Bodrumlu takip ettiği partiden başka bir partinin adını ağzına almazdı ama şimdi bana ‘Aydın Ayaydın olarak seni istiyoruz, Aydın Ayaydın olarak senden hizmet bekliyoruz’ diyorlar. “Onlar söylüyor. Ben zaten siyaset düşünmeden Bodrum ve Muğla halkının sorunlarına hizmet etmek için geldim ve bu hizmeti vermek için onların emrindeyim. Bugün gezdim ve artık onların sorunları bana emanet. Bodrum ve Muğla halkının bütün sorunlarını çözmeye adayım.”

dortyol-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu